Forest Hungary Kft. honlapja
Varia - ingyenes online konyhatervezés!
 

«Vissza

Étkező garnitúrák a meghitt, közös, családi események jegyében


A családi étkezések egyik nélkülözhetetlen kelléke a megfelelő méretű étkező garnitúra, amely mellett kényelmesen elfér a család minden tagja.
A Stilla bútorok kínálatában eddig is többféle asztallal és székkel találkozhatott. Szettben széles választékú, valamit kedvező ár/érték arányú, divatos megjelenésű garnitúrákat ajánlunk szíves figyelmébe. Olyan bútorokat, melyek kényelmesek, valamint jól illeszthetőek különböző belsőépítészeti megoldásokhoz, ezáltal biztosítva a jó hangulatú családi, társasági összejöveteleket, közös étkezéseket.

Az asztalok maximális méretét az úgynevezett vendéglapok alkalmazásával érhetjük el, ezért méretük rugalmasan alakítható a nagyobb létszámú, de a hétköznapok szűkebb körű étkezéseihez is. A 4-6 illetve 8 személyes étkező garnitúrák (az Ipoly kivételével) legalább 30 centiméterrel növelhetők.

Népszerű megjelenésükkel (a modern és a hagyományos stílus egyaránt megtalálható kínálatunkban), színvilágukkal (a manapság divatos fa-, és szövetválaszték) az Ön lakásába leginkább illő modellt állíthatja össze.

A Stilla étkezők típustól függően tömör fa, illetve laminált, vagy furnéros alapanyagok felhasználásával készülnek. A könnyű összeszerelhetőség mellett a teli valamint osztott háttámlás székek is az Ön és családja kényelmét hivatottak biztosítani.

A gondtalan kikapcsolódás és a teljes harmónia jegyében az étkezőkbe és nappalikba ajánljuk még a garnitúrák színéhez és stílusához illő Stilla dohányzóasztalokat is.

Díszítse lakását és lepje meg családját és barátait étkező garnitúráink egyikével, viszonteladó partnereink rugalmas és gyors kiszolgálással állnak rendelkezésére!